bin-x bæredygtig vandfiltrering legionellabekæmpelse

en lille dansk virksomhed med stor ekspertise

Vandkvaliteten i Danmark er rigtig god, dog er det muligt at højne kvaliteten, sikre sig imod sundhedsskadelige bakterier, vira og legionella, undgå hårde kalkbelægninger og bevare naturlige mineraler. Derfor blev BIN-X etableret af George Binau i 1989.

Bin-x vandfiltrering bakteriefrit vand

Helt rent vand uden legionella

Sikring af vandkvalitet, i såvel koldt drikkevand som varmt brugsvand, er særdeles vigtig – både for menneskers sundhed og for udstyr og processer i industrien. BIN-X systemer fjerner alle bakterier, legionella, svampesporer, partikler og 99,9% af alle vira.

Bin-x vandfiltrering bakteriefrit vand

Bæredygtig teknologi

BIN-X har udviklet en unik teknologi, der kan sikre drikkevandskvaliteten, ved en ren mekanisk rensningsproces, baseret på såkaldt ultra-filtrering. Membrankapillarer skaber en barriere imod indtrængning af skadelige bakterier i det kolde vand. Filtreres det varme vand kontinuerligt, opnår man den bedste sikring mod legionella.

Bin-x vandfiltrering bakteriefrit vand

Miljøvenligt & driftsøkonomisk

Vores produkter skal ikke bruge kemiske tilsætningsstoffer, og derfor bevares vandets naturlige smag og mineralindhold. Vores teknologi tillader drift med lavere fremløbstemperaturer, uden risiko for bakterievækst. Deraf kan der opnås store energibesparelser.


Bin-x bæredygtig vandfiltrering legionellabekæmpelse

VI TILBYDER SYSTEMER TIL MANGE sektorer MED FORSKELLIGE BEHOV

Hospitaler / Laboratorier / Redderier / Svømmehaller / Hoteller / Offshore / Beboelsesejendomme / Butikscentre / Skoler